lauantai 31. tammikuuta 2009

Testasin persoonallisuuteni

Jostakin blogista löysin linkin testiin, jonka tein:

Testaa persoonallisuutesi

Vastaukseksi tuli kaavio, jota en saanut kopioitua, mutta ehkä tästä saa jonkinlaisen käsityksen, mitä testi näyttää:


Edellisten vastaustesi perusteella:
Olet 20 % Impulsiivinen

Seuraava kaavio kuvaa vastaustesi sijoittumista

Ekstrovertti --------------------* Introvertti
Käytännöllinen --------*------------ Intuitiivinen
Ajattelija ----------------*---- Tuntija
Impulsiivinen --------*------------ Harkitsija


"Vastaustesi perusteella seuraava luonnehdinta kuvaa persoonallisuuttasi: Olet hiljainen, käytännöllinen, herkkä ja spontaani. Kaltaisesi ihmiset ovat hieman ujoja ja syrjään vetäytyviä, ja etsiytyvät ammatteihin joissa on mahdollisuus yksinäisyyteen ja samalla pitää sormensa elämän pulssilla.

"Metsänhoito, maatalous, puutarhanhoito, sukeltaminen, kaivostyö ja rakentaminen ovat sinulle soveltuvia ammatteja, samoin kuin käsityöammatit ja taide. Ihmistyyppisi ovat myös usein ammattiurheilijoita, muusikkoja tai esiintyviä taiteilijoita.

"Osaat nauttia aisteistasi, ja viihdyt ulkoilmassa ja luonnossa. Arvostat itsenäisyyttä ja riippumattomuutta, ja vetäydyt mielelläsi syrjään liian epämiellyttävistä tai vaativista tilanteista. Vapaa mielenlaatusi on usein vastakkainen liikeyritysten tavoitteille, joten sinua ei helposti löydetä ”uraputkesta” tai ainakaan suuryrityksen johtoportaasta. "


Olen vähän ymmälläni tuloksesta, joka ei aivan kuvaa sitä, mitä koen olevani. Hyvä vain jos impulsiivisuuteni on vähentynyt, sillä sen takia olen joutunut elämässäni moniin hankaliin tilanteisiin. Ihan noin introvertiksi en itseäni koe, mutta nyt taitaa olla meneillään "luolavaihe". Olen mökkiytynyt asuntooni ja olen vain itsekseni. Harmittaa sekin, että tuli sovittua huomiselle päivälle vierailu ystäväni luo värjäyttämään hiukseni. Tämä vaatii hiukkasen ulospäinsuuntautuneisuutta ja sosiaalisúutta, jota en nyt oikeastaan jaksaisi.

Testin näyttämä jana osuu käytännöllisyyden kohdalla oikein. Olen hiukkasen enemmän käytännöllinen kuin intuitiivinen. Inpulsiivisuuskin janalla näyttää oikealta, mutta että se olisi laskenut 20 prosenttiin on vain hyvä. Ikä ja kokemukset saavat harkitsemaan asioita.

Metsänhoito on ollut mielessäni kotitilani metsiä katsellessa. Tulee vain harvoin, noin kerran vuodessa käytyä veljen asuttamassa mökissä metsän keskellä. Aina se on yhtä upeaa kuunnella kuusten huminaa.

Tuo, että viihdyn ulkoilmassa ja luonnossa pitää kyllä periaatteessa paikkansa ja nuorempana olinkin oikea ulkoilmaihminen. Mutta nykyään istun sisällä kamarini nurkassa enkä jaksa raahautua ulos edes raitista ilmaa haukkaamaan. Puhumattakaan, että lähtisin lenkille tai metsään rämpimään niinkuin nuorena tein - hiihdellen ja kävellen vuodenajan mukaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!