maanantai 12. tammikuuta 2009

Sattumanvaraista (haasteita)

KUUSI SATTUMANVARAISTA ASIAA MINUSTA

Maaretta haastoi minut kertomaan itsestäni kuusi sattumanvaraista asiaa ja jatkamaan haastetta eteenpäin. Säännöt ovat tässä:


1. Link to the person who tagged you. / Linkitä henkilö joka haastoi sinut.
2. Post the rules on your blog. / Kirjoita säännöt blogiisi.
3. Write six random things about yourself. / Kirjoita kuusi sattumanvaraista asiaa itsestäsi.
4. Tag six people at the end of your post and link to them. / Haasta kuusi henkilöä postauksesi lopussa ja linkitä heidät.
5. Let each person know they have been tagged and leave a comment on their blog. / Kerro kaikille haastamillesi henkilöille haasteesta ja jätä heille viesti heidän blogeihinsa.
6. Let the tagger know when your entry is up. / Ilmoita haastajallesi, kun olet vastannut haasteeseen.


Tämä on vaikea. Ajattelin jättää väliin, mutta jospa kuitenkin ryhdyn leikkiin mukaan. Siis kuusi sattumanvaraista asiaa itsestäni:

1. Olen äitini esikoinen. Olen siitä ollut joskus katkera, ettei minulla ole isosiskoa (eikä pikkusiskoakaan, mutta se ei ollut surun aihe). Isosiskon kanssa olisi ollut kiva jutella noita tyttöjen juttuja silloin 9-12 -vuotiaana, jolloin eniten surin isosiskon puutetta.

2. Minun sanotaan olevan pessimisti, mutta mielestäni olen ennemminkin realisti.

3. Pidän siististä ympäristöstä. Koska en aina ole jaksanut siivota ja siistiä kotiani niin hyvin kuin olisin halunnut, olen palkannut siivoojan.

4. Liikun aivan liian vähän. Laihdutustavoitteitani en varmaan saavuta, ellen löydä hakusessa olevaa liikuntamuotoa, jota mielelläni jatkaisin loppuelämäni.

5. Pidän mieluiten villasukkia jalassani - yölläkin nukkuessani. Viime kesänäkin pidin villasukkia sandaaleissani.

6. Usein yöllä kääriydyn peittooni kuin pakettiin eikä minusta näy kuin nenänpää pienestä aukosta.


Kenellekäs minä sitten jättäisin haasteen? Niin moni, joita seuraan ovat jo haasteen saaneet eikä minulla ole tuttuja blogimaailmassa kuin pari kolme, joista kaksi on jo haasteen saanut. Vasta tutustumilleni siis lähetän haasteen. Ottakaahan se vastaan:

1. Allyalias (ALLYN TILITYSNURKKA)

2. Pastori (Pastorin blogi)

3. Violet (Violet)

4. Täti punaruskea (Loppulämä laihempana)

3 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!