keskiviikko 28. tammikuuta 2009

Tervetuloa blogini äärelle

Tervetuloa Lastu julkisten lukijoitteni joukkoon! On ollut mielenkiintoista tutustua blogiisi Saaren taiga. Samalla TERVETULOA kaikille muillekin lukijoilleni (joille en vielä ole tervetulotoivotusta kirjoittanut) !

Olen miettinyt, mikä tässä minun blogissani teitä kiinnostaa. Ensinnäkin aiheista: parisuhde, masennus, paniikkihäiriö, ahdistus, arkitapahtumat, kissat, naisen viha, paino-ongelma ja laihdutus, terapia, jne. mikä? Monesta aiheestahan olen alkanut kirjoittaa ja varmaan tulen jatkamaan kaikista säännöllisen epäsäännöllisesti.

onko minun tyylini kirjoittaa jotenkin erilaista (vai samanlaista) kuin muiden blogistien, niin että sitä kiinnostaa lukea? Vai onko jokin muu seikka, joka tuo teidät blogini ääreen? Olisi hauska tietää!

1 kommentti:

  1. Kiitos :)

    Suoraan kysymykseen suora vastaus. Kun huomasin sinun tulleen 'saaren taigan' lukijaksi, tulin vastavierailulle. Kun olin lukenut kotvan avointa tilitystäsi, heräsi halu kertoa: täällä ollaan, ihmettelemässä elämän salaisuutta. Ja toivomassa hyvää.

    Jos kommentoinkin harvoin (vaikka luen ahkerasti), uskon, että hyväntahtoinen 'energia' leijailee luoksesi matkallasi, mistä kirjoitat tavalla, jolla on perhosen siiveniskun voima: "Itkien aloitin elämään opettelun, mutta huumorilla sitä jatkan - kyyneleet silmissä."

    Vade mecum = 'kulje kanssani' on vastaukseni.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!