torstai 1. tammikuuta 2009

Vuosi vaihtui

Vuosi 2009 on alkanut. Juhlallista!

Tosin en keksi mitään ylevää sanottavaa. Enkä aio tehdä uudenvuodenlupauksiakaan, koska ei minusta ole sinnittelemään lupausten kanssa kuukausikaupalla. Minun on paras tehdä vain lyhyen aikavälin päätöksiä.

Vuosi vaihtui nukkuen. En herännyt ilotulituksiin, en kuullut pauketta. Liekö sitä ollutkaan enää klo 24, koska naapurit lapsineen olivat ilotulituspuuhissa klo 18 ja klo 22. Seurasin ilotulituksia keittiön ikkunasta ilta- ja yöpalaa syödessäni.

Heräsin aikaisin aamulla lukemaan kirjaa Avaa tunnelukkosi ja sitten lueskelin muutamia blogiviestejä sekä KuntoPlus-lehden kotisivuja. Olin ihan unohtanut, että KuntoPlussassa on minulle henkilökohtainen painonpudotus- ja liikuntaohjelma. Ajattelin nyt viimein alkaa toimia em. ohjelmien mukaan. Pitänee tulostaa ohjelmat jääkaapin oveen, etteivät unohdu.

2 kommenttia:

  1. Periaatepäätös lyhyen aikavälin päätöksistä on verraton uuden vuoden lupaus :)

    VastaaPoista
  2. Hyvä uutta vuotta sinulle Bamiella! Kuulostaa hyvltä nuo lupauksesi, ettei mitään suurempaa vaan pienin askelin. Itsekin olen saman havainnut ainoaksi keinoksi muutoksiin. Jos ottaa liian suuren lupauksen tai tavoitteen, se vaan ahdistaa tekemättömänä työnä. Mutta pienet muutokset sujuvat itsestään, melkein huomaamatta. Täällä pohjoisessa on myrsky ohi ja ulkona on valkoinen kirkas pakkaspäivä!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!