tiistai 27. tammikuuta 2009

Uusi blogipohja

Voi kun mie oon iloinen tästä uudesta blogipohjasta, jonka nappasin Itkupillin ja Elegian kokoelmista. Kiitos heille!

Entinen blogipohjani alkoi tuntua kovin haljulta ja virallisen näköiseltä, joka ei ollenkaan kuvaa minua niin kuin tämä uusi; vähän romanttinen ja pitsinen.

Entinen logokuvani ei nyt sopinut tähän blogipohjaan, joten jotain samanväristä siihen kehittelin. Ehkä löydän jotain sopivampaa logoonkin tässä kunhan katastelen kuva-albumiani.

Nyt kun teksti on vähän suurempaa kuin ensin oli, se erottuu hyvin, vaikka alla on kuvio. On se vaan kiva, että viitsitte tehdä näitä blogipohjia toisten iloksi, Elegia ja Itkupilli. Mie oon ihan haltioissani omastani.

4 kommenttia:

 1. Kaunis on! Kangasta ja koruja :)

  VastaaPoista
 2. Oi, onpa upea pohja.Vähän romanttinen, kuten sinäkin? Siihen, mitä minun blogissani sanoit, vastaisin omalta osaltani, että minua sinun postauksissasi kiinnostaa aitouden tuntu ja ihhimillisyys. Se herättää enemmän kiinnostusta ja lämpimiä tunteita kuin kylmän asiapitoinen teksti.

  VastaaPoista
 3. Tekee hyvää välillä vaihtaa maisemia!

  VastaaPoista
 4. Millan, kyllä minä olen vähän romanttinen ja koukeroinen kuin koristeet blogipohjassa. Kiva, että tytöt (Elegia ja Itkupilli) antoivat mahdollisuuden vaihtaa blogini ulkonäköä sellaiseksi kuin tykkään ja Rita, eikäs olekin kaunis?!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!