sunnuntai 4. tammikuuta 2009

Vatsatanssia


Löysin vanhan VHS-kasetin, jossa on tallennettuna vatsatanssia. Onnistuin saamaan vanhan videonauhurimme toimimaan ja ei kun tanssimaan. En mie kauaa jaksanut harjoitella, mutta on tämä jonkinlainen alku painonpudotusliikuntaan. Ulos en ole uskaltanut mennä. Siellä on niin kylmäkin, että parvekkeella hengitysharjoituksia tehdessäni olin paleltua. Ensimmäiset tammikuun pakkaset. Kaipa näihin tottuu, kun on joskus yli -30°C pakkasissakin kävelty. Tosin en semmoisia pakkasia toivo. Mulle riittäisi -5°C.

4 kommenttia:

 1. Vatsatanssi on hauskaa ja yllättävän tehokasta liikuntaa :-) Minulla olkanivelet eivät kestä enää käsiliikkeitä, joten annoin helisevät tanssihepenet tarvitsevalla, mutta muistan vielä, kuinka mukavaa se oli. Toivottavasti intosi jatkuu.

  VastaaPoista
 2. Hyvä alku painonpudotukselle ja tosi hauska kuva!

  VastaaPoista
 3. Vatsatanssi vahvistaa vatsaa ja selkää. Teen päivittäin yhtä liikettä jonka opin kaveriltani Eijalta. kahdeksikkoa lanteilla :)

  VastaaPoista
 4. Tanssi on mukavaa liikuntaa, kun valitsee innostavaa musiikkia, niin se melkein pakottaa liikkumaan. Ma olen muuten laiska, mutta musiikista saan uskomattoman tehokasta potkua.

  Vatsatanssia olis kiva opetella ihan oikeasti, mutta ma vaan veivaan ihan miten sattuu.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!