perjantai 29. marraskuuta 2019

Joulukortteja ostamaan

Tnään on "Black Friday" eli "Suuri Ostospäivä" ja myös "Älä osta mitään" -päivä. Olen pakotettu viettämään jälkimmäistä. Kukkaroni on tyhjä ja pankkitilini nollilla. Lisää rahaa saan maanantaina 2.12.2019.

Ihanaa, kun postilakko on ohi ja eilen tipahti postiluukusta kirje, Hesarin viikkolehti, mainoksia ym. ilmoituksia. Postikortteja ei tullut. Joulukortteja olisi kiva saada.

Katselin postikorttilajitelmaani. Minulle on lähetetty monia kauniita joulukortteja. Tässä muutamia: Maanantaina lähden ostamaan joulukortteja, jotta pääsen lähettämään niitä ystäville ja tuttaville 
perinteiseen tapaan.
4 kommenttia:

 1. Nykyään joulukorttien ostaminen + merkit tulee kalliiksi,jos ei itse tee kortteja ja jos niitä ei saa esim.50 sentillä, lähikaupassa kun katsoin joulukorttien hintoja, kallein oli 1,50 tai 1,60,siihen postimerkki 1,10, jos vielä lähettää 10-20 joulukorttia.Mutta onhan se kerran vuodessa ja tapa myös ja ilahduttaa kortin saajaa.

  VastaaPoista
 2. Kauniita kortteja nuo pari ylimmäistä, tunnelmallisia :)

  VastaaPoista
 3. Pikelle vastaan: Kyllä ystävälle voi pari kolme euroa laittaa menemään. He ovat sentään sietäneet minua taas koko vuoden. Tuttaviakin on kiva muistaa. Turhempaankin voisi laittaa 30-40 euroa. Minulla on sellaisisa ystäviä, jotka sentään arvostavat tätä perinteistä joulutervehdystä.

  Sesse, noissa vanhoissa joulukorteissa on tunnelmaa, jonka haluan säilyttää. Siksi minulla on noin 10 cm:n kasa joulukortteja aina 1960-luvulta lähtien. Muutama mummon korttikin on tallessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on myös paljon kortteja säästössä, minullakin ensimmäiset 60-luvulta :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!