tiistai 21. huhtikuuta 2009

Kuntoutuskurssilla

Pitkästä aikaa kävelin ulkona yli kilometrin matkan. Tällä viikolla kävelen joka päivä kuntoutuskurssipaikkaan. Eilen kurssilla kirjasimme tavoitteitamme kurssille, tutustuimme toisiimme sekä söimme makoisan lounaan ja joimme kahvit pasteijan kera.

En ole aiemmin osallistunut päiväkuntoutuskurssille. En tiedä, onko niitä järjestettykään aiemmin. Tänään saamme kuulla mm. kuntoutumistarinoita. Odotan jo päivän valkenemista ja kurssipäivän alkua. Toivon saavani jotain eväitä omaan kuntoutumiseeni. Uusia näköaloja ja uusia vinkkejä, miten selvitä ahdistuksen ja masennuksen kanssa ja miten selättää nämä ikävät tunnetilat.

Olen iloinen, että monista hakijoista minä olin kurssille valittujen joukossa.

4 kommenttia:

 1. Heips!
  Tulin pikasesti käväsemään kun tänään on hektinen päivä(poikkeaa oikeasti tavallisesta paivästäni). Miepä syvennyn ajan kanssa huommenna, jotta mitä sie piät sisälläis :)
  Ilaman lukemistakin ja profiiliasi lukeneena voin täysin samaistua ajatuksiisi!
  Kuka muuta laittaisi kuin kannustavia kommentteja?
  Pölöjät...tai jotkut.

  VastaaPoista
 2. Joskus kurssit, vallankin jos sattuu mukava porukka (ja miksei sattuisi), ovat piristäviä. Pitäisi vain jatkossa jaksaa itse noudatella viisaita ohjeita.

  VastaaPoista
 3. Toivon koti -blogissa sua odottelisi meemihaaste. Kurkista joskus viitsitkö vastata :-)

  VastaaPoista
 4. Arjaanneli, kiva, kun käväisit bogissani. Tutustu vaan rauhassa tähän. Minun piti poistaa pari kommenttia ja ruveta valvomaan, ettei jatkossa tule mainoksia. Raivostuttavaa, kun laittoivat jotain seksilelumainoksiaan tänne.

  Aamu, kurssiporukka on mukavaa, mielenkiintoisia tarinoita olen saanut kuulla. Toivo heräsi, että minäkin tästä jämähtäneestä tilastani vielä virkistyn ja jaksan ajatella elämää eteenpäin.

  Millan, menenpä tästä Toivon koti -blogiin katsomaan sitä meemihaastetta.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!