lauantai 11. huhtikuuta 2009

HAASTE

Akka krätisee -blogissa annetaan haaste:

"Olisi tosi kiehtovaa kuulla millainen teidän mielestänne on kiinnostava blogi ja millä perusteilla olette suosikkilistaanne sivupalkkiin kirjoittaneet. Haastan kaikkia aiheesta kiinnostuneita kirjoittamaan siitä jonkinlaisen postauksen omaan blogiinsa."


Minä etsin alunperin sellaisia blogeja, joissa käsitellään masennusta. Kun tutustuin blogimaailmaan reilun puoli vuotta sitten sivupalkkiini kiinnittyi monenlaisia muitakin blogeja. Valokuva-aiheiset blogit, yhteiskuntapolitiikkaa ja uskontoa käsittelevät blogit, mutta erityisesti päiväkirjamaiset blogit kiinnostavat.

Sivupalkkiini on jäänyt vain muutama blogi, joita seuraan epäsäännöllisen säännöllisesti. Blogilistalla Omissa suosikeissani on pitempi lista blogeja, joita seuraan säännöllisemmin. Sivupalkissani on samojakin blogeja kuin Blogilistan Omissa Suosikeissani.

Katselen vähän mielialojen mukaan kuvablogeja ja luen mieluiten päiväkirjamaisia blogeja, joissa on myös lemmikkieläimiä, painonhallintaa, yhteiskuntaa, maailmankatsomuksia ja elämän arvoja käsitteleviä aiheita.

1 kommentti:

  1. Tuosta listastasi on ollut minullekin iloa. Sen kautta olen löytänyt monta kiinnostavaa blogia omiinkin suosikkeihini. Hyvä kannattaa siis laittaa kiertämään ;-)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!