maanantai 8. joulukuuta 2008

Pikkujoulun jälkeen

Viikonloppuna tuli sitten paljon sosiaalista kanssakäymistä. Nettiyhteisön pikkujoulussa tutustuin uusiin ihmisiin ja tapasin entisiä tuttuja. Söimme hyvin, herkuttelimme täytekakkukahveilla ja lauloimme joululauluja. Mukava hetki yhdessä ja tunsin taas olevani koko minuuteni vahvuudella mukana ja läsnä. Turkulaiset ystäväni tulivat luokseni yöksi ja katsoimme yhdessä linnan juhlien pukuloistoa televisiosta. Ihan loppuun asti en jaksanut kättelyä katsoa, vaan menin nukkumaan ennen klo 21.

Sunnuntaina turkulaisten lähdettyä tuli kylään ystäväni, joka tulee lomamme ajaksi hoitamaan kissojamme melle kotiin. Näytimme, mistä löytyvät kissanruoat ja mitä tehdään paakkuuntuneille kissanpissapalleroille. Annoimme avaimen ja huokaisimme helpotuksesta, että kissat tulevat olemaan hyvässä hoidossa joulun ajan, kun nautimme kylpylähotellilomastamme mieheni kanssa.

Vielä kun saisi jostain siivoojan entisen tilalle. Harmi kun tää entinen lopetti ja meni toiseen työhön, emmekä ole vielä kissa-allergiavapaata siivoojaa saaneet hänen tilalleen. Tänään on toiveita yhdestä firmasta saada soitto ja toivottavasti varmistus, että siivous tehdään ennenkuin lähdemme lomallemme.

Näitä arjen askareita ajatellessa ei ehdi syvällisempiä miettimään. Mutta meinaan minä tänään joutaa lukemaan Karilan ja Kokon kirjaa Krooninen masennus. Sain myös Skeematerapiakirjan ja ajattelin siihenkin ryhtyä tutustumaan.

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi!