tiistai 15. heinäkuuta 2014

Kesä

HUH hellettä! Lämmintä on. Kyllä tarkenee. Tätähän odoteltiin koko talvi - ja nyt se on tässä: kesän helteet. Hikkee pukkaa ja janottaa koko ajan. Eilen illalla kävi olo jo tukalan kuumaksi, kun ilma ei vaihtunut vaikka kaikki tuuletusikkunat olivat auki. Ukkosti ja salamoi jonkin aikaa.

Tuli sade, ilma viileni eikä hiostanut enää. En kuitenkaan saanut unen päästä kiinni illalla vaikka väsytti. Pyörin sängyssä etsien hyvää asentoa, selkää särki ja ajatukseni harhailivat siellä täällä. Yritin kirjoittaa jotain ajatuksenvirrastani, muttei se onnistunut. Sain sitten aamuyöstä nukuttua muutaman tunnin ja olo on nyt paljon mukavampi. Kiva nähdä taas auringonpaistetta.

On vain jotensakin saamaton olo. Vaikka pidän uimisesta, ei ole tullut lähdetyksi rannalle. Kotonakin odottaa pyykkivuori ja pölypallot nurkissa. En ole jaksanut laittaa pyykkiä koneeseen tai siivota kämppää. Kun on kolme kissaa, karvoja leijailee aina ilmassa ja nurkkiin kertyy karvapalloja, ellei imuroi joka viikko. Ilman siivousapua emme tulisi toimeen. Onneksi on mahdollisuus palkata siivousfirman tytöt pari kertaa kuussa hommiin meille. Hyvää työtä he ovatkin tehneet aina käydessään!

Tää on tätä arkea. Mitään juhlia ei ole tiedossa. Enkä jaksaisikaan järjestää mitään tällä helteellä - vaikka olisihan se kiva nostaa maljoja ja pitää hauskaa mukavassa seurassa...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!