torstai 31. heinäkuuta 2014

Heinäkuun helteissä

Helle jatkuu. Pienet ukkoskuurot eivät ole oloa helpottaneet. Ilma tuntuu seisovan ja se uuvuttaa minua niin että olo on kuin keitetyllä makaroonilla. Olen ihan vetelä. Hyvä kun jaksan kirjoittaa edes muutaman sanan, jotta tiedätte että olen hengissä. En ole tehnyt juuri mitään muuta kuin loikoillut sängyllä, käynyt pari kertaa päivässä suihkussa ja syömässä. Siinäpä tärkeimmät. On kovin saamaton olo.

Jaksoin sentään käydä äitiäni tervehtimässä serkkuni perheen kanssa. He hakivat minut autollaan. Muutoin ei varmaan olisi tullut lähdettyä kyläilemään. Ensi maananaina tulee toinen serkku ulkomailta asti. Sitten olisi vähän terästäydyttävä. Mutta siihen asti ELÄKÖÖN JOUTENOLO ja laiskottelu!

2 kommenttia:

  1. Hellejakso näyttää uuvuttaneen koko Blogspheren sillä tuntuu siltä ettei kukaan jaksa edes postata tämän kuumuuden takia.

    VastaaPoista
  2. Joo, ei näillä helteillä jaksa ajatella niin että sais jotain kirjoitettua ja postattuakin. Syksyn viileämpiä iltoja odotellessa on lueskeltava entisiä juttuja. Sinäkin Outo Paimen, olet kirjoittanut niin paljon etten ole vielä kaikkea lukenut. Kyllä luettavaa riittää Blogspheressä!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!