keskiviikko 14. syyskuuta 2011

Syksyn sateisena päivänäSade ropisi ikkunalaudalle niinkuin olisi naputtanut rytmiä jollekin laululle. Oli kodikasta istua sisällä lämpimässä eikä minun tarvinnut lähteä minkään syyn takia ulos. En pidä sateessa kävelemisestä, varsinkaan, kun tuuli riepottelee vaatteita ja sateensuojaa; pisaroita roiskuu päin naamaa. Näin syksyllä sadevesi on jo aika kylmää.

Tein viimeisiä muutoksia blogini ulkomuodolle. Tämä on yksinkertainen ja mielestäni selkeä. En halunnut mitään brumeluureja omaan blogiini. Kuvia tulen liittämään teksteihin; pääasiassa yleiseen jakeluun annettuja piirroksi. Omia valokuvia sitten myöhemmin - ehkä.

Olin jo nukkumassakin ja torkahdin pariksikymmeneksi minuutiksi. Heräsin ja ajattelin, ettei parane jäädä sänkyyn pyörimään, vaan tehdä jotain kivaa. Vielä se uni tulee myöhemminkin.

Uusi näppäimistö on herkkä lukuunottamatta e-kirjainta, jota pitää painaa enemmän, että se varmasti tulee mukaan. Vanha olikin jo aika pölyttynyt ja jäykkä eikä kaikki näppäimet enää toimineet kunnolla. Print Screen -näppäin ei ollenkaan. En tiedä, minne sen vanhan näppäimistön veisin. Voiko sen laittaa sekajätteisiin?

Tänään en tämän kummasempaa kirjoittele. Tämä on nyt tällaista kirjoittamisen verryttelyä. Ajatus ei lennä ja vähän jännittää, kuka haluaa tulla lukemaan blogiani ...

Hyvää yötä!

Ps. Heräsin klo 2 ja ihmettelen, ettei väsytä, vaikka unta sain vain muutaman tunnin. . .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!