tiistai 27. syyskuuta 2011

Harrastuksiani ensi talvena

Kuntoutumiskeskuksessa hurahti viikonloppu kuin siivillä. Mielenkiintoinen ja antoisa aloitus talven Projektille, joka on ohjaajien opastama tapahtuasarja meille mielenterveyskuntoutujille. Opettelemme ruoanlaittoa ja vietämme mukavia hetkiä liikunnan parissa. Tämäkin kotiin jumittunut tietokoneen ääressä istuja sai vesijuosta, saunoa, istua porealtaassa, kävellä syksyn vilppoisassa, aurinkoisessa luonnossa järven rannalla ja sain tietää kehoni koostumuksen ja kuntotasoni. Ihmeekseni huomasin jaksavani kävellä 40 min. pienten taukojen kera. Ja ne sapuskat, joita saimme olivat ihania, maukkaita ja ravitsevia. Lihakset, varsnkin reisilihakseni hellänä olen nyt kotona lepäillyt, kävellyt pikku lenkin talomme läheisyydessä, katsellut siivoojan rehkimistä asuntoamme siistimässä. Olen muistellut kuntoutusryhmämme jäsenten nimiä ja hetkiä jutustellessa heidän kanssaan kuntoutumiskeskuksessa. Ja olen saanut kipinän liikkumaan ja opettelemaan ruoanlaittoa. Niitä harrastamme ensi talven klubitalolla ja eri liikuntapaikkoilla kotikaupungissani.

3 kommenttia:

 1. Kuulostaa tosi mielenkiintoiselta projektilta! Hienoa, että olet päässyt siihen mukaan! Kuinka usein te kokoonnutte, nyt syksyn aikana?

  Onnittelut uudelle blogille! Tämä on tosi kaunis ja selkeä sekä jo otsikko varsin mielenkiintoinen!

  VastaaPoista
 2. Onnea uudelle vaihteelle! Hyvähyvä!

  VastaaPoista
 3. Palaga,
  Kokoonnumme kaksi kertaa viikossa nyt syyskaudella ja sitten kevät kaudella kerran viikossa. Joka toinen kerta on liikuntaa ja joka toinen kerta ruoanlaittoa.

  Pilviharso, kiitos onnitteluista!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!