perjantai 14. elokuuta 2009

Opittavaa"Meillä aikuisilla
olisi paljon opittavaa
pieniltä opettajiltamme
- lapsilta:

Aitoutta, luottavaisuutta,
avoimuutta, rohkeutta,
riemullisuutta.

Kykyä unohtaa ja surra
ja itkeä surut pois."

- tuntematon -

7 kommenttia:

 1. Sivuutan nyt kyllä tätä kirjoitusta sillä huomasin tuon paniikki oireilusi.
  Minulla sama vaiva.Nyt kun minulla todettiin tuo syöpä, niin sen tiimoilta on otettu verikokeita ja lääkärin(psykiatrian)kanssa puhuttiin natrium arvoista. Minulla se on 137 kun se pitäisi olla korkeampi ja tästä kuulemma voi johtua nämä epåtodelliset olot.Tuntuu, että menee taju, ettei jalat kanna, rinta tuntemukset) eli jos kykenet niin ne arvot voisi tarkistaa tai sitten yksinkertaisesti katsoa ettei käytä esim. pan suolaa vaan kunnon suolaa, energia juomia, ja yleensäkin sellaistaruokaa/juomaa joka sisältää natriumia - kokeile.

  VastaaPoista
 2. Kiitos viesteistänne Pilviharso ja Marja! Jaa että natriumia!? Kyllä toki ne arvot voi tarkistaa. Tässä on asiaa lääkärille muutenkin, joten jos saan lääkäriajan terveyskeskukseen (osa porukasta on lomautettuna niin tiedä häntä saanko ajan) niin keskustelen asiasta lääkärin kanssa. Kiitos vihjeestä Marja!

  VastaaPoista
 3. Mietin joskus, milloin lapsuuden valokuviini ilmestyi pikkuinen huolestunut ryppy jonnekin silmien väliin. Se oli varmaan aikuisuuden itunen tai enne.

  VastaaPoista
 4. Opettajani kansaloulussa sanoi kerran: "Vaikka ajattelettekin ankarasti, ei silti tarvitse rypistää otsaa ja olla ankaran näköinen." Ja sitten teimme kaikki yhdessä otsanrypistys ja -ojennusharjoituksia. Opin olemaan rypistämättä otsaa, kun ajattelen. Mutta eleekseni jäi otsan pyyhkäisy suoraksi käden liikkeellä.

  VastaaPoista
 5. Itse olen 27-v ja en päinvastoin vieläkään ole oppinut olemaan olematta avoin ja riemukas, liekö hyvää vai huolestuttavaa :)

  VastaaPoista
 6. Kiva tuo otsan sileäksi pyyhkäisemisele.

  Olen luonnostani lapsenomainen, edelleenkin kyselyiässä ja leikkisä. Sitä voin suositella.

  Mukavaa kun olet käynyt kommentoimassa :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!