torstai 2. heinäkuuta 2009

Helteisiä päiviä

Aurinko paistaa miltei pilvettomältä taivaalta. Pohjoisessa ajelehtii joitakin poutapilviä. Tulee hellepäivä. Ehkä ei kuitenkaan niin kuuma kuin eilinen, keskiviikko, oli.

Eilinen helle uuvutti minut tyystin. Kaupungilla asioidessani oikea alaraaja kipeytyi niin pahasti, että oli otettava kipulääke. Vielä tänä aamunakin jalan lihakset polven lähellä aristavat ja kipuilevat. Toivottavasti kuitenkin paranevat ilman että tarvitsee käydä lääkärissä.

Tästä päivästä taitaa tulla taas sellainen olopäivä. En jaksa ryhtyä mihinkään, kun tuo polvi vihoittelee ja muutenkin eilinen asiointi kaupungilla vei mehut minusta. Yöunikaan ei juuri antanut olemukseeni energiaa niin että tänään jalsaisi puuhata mitään erityisesti.

Olisi kyllä käytävä eläinhautausmaalla kastelemassa kukkia. Ovatkohan ne kuivuneet näinä hellepäivinä? Kunpa saisin kyydin joltain tutulta ettei tarvitsisi bussissa kierrellä...

2 kommenttia:

  1. Minäkin aika huono kestämään hellettä. Äsken tein puutarhatöitä läkähdyksiin asti (vaikka en edes kovin kauan). AI että suihku virkisti sen jälkeen!

    Kurja tuo polvikipu. Kipu yleensäkin kuluttaa ja koettelee ihmisen voimia ja hermoja. Toivotaan että menee pian ohi!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!