sunnuntai 6. syyskuuta 2009

Kissanpennut 3


Meillä eletään edelleen kissanpentujen lumoissa.

Eilisaamuinen kissojen tervehdys ja hellyydenosoitukset toisilleen oli suloista katseltavaaa. Timi tuili Empun luo häntäpystyssä (=tervehdysasento) ja hankasi itseään Empun kylkeä vasten. Emppu vähän ujosteli ja otti pari askelta poispäin, mutta Timi tuli perässä ja puski päätään Empun kaulaa vasten. Emppu antoi nuolaisun Timin päälaelle.

Viime yön kaikki ovet olivat auki ja kissat siis keskenään. Aamuyöllä Emppu naukui, aivan kuin olisi pyytänyt pentuja leikkiin mukaan. Samalla tavalla se on naukunut ennenkin entisten kissojen kanssa ja siitä on seurannut yhteinen takaajoleikki. Vuoron perää kukin ajaa toisia takaa huoneesta toiseen.

En jaksanut nousta ylös sängystä katsomaan, mitä Empun nauku sai aikaan. Ei ainakaan mitään kova-äänistä, joten nukahdin takaisin uneen.

Aamulla kissoilla oli hirrrmuinen nälkä. Kaikki pehmeä ruoka oli syöty ja raksujakin vain muutama jäljellä. Kyllä kelpasi kana- ja kalkkunasekoitus. Harmi kun ei ostettu penturuokaa, joka olisi ravitsevampaa kuin tuo aikuisten sapuska. Junioriraksutkin tekivat kauppansa.

Ja taas alkoi leikin hyörinä. Kissoja vilistää huoneesta toiseen niin lujaa, etten pysty kameralla seuraamaan perässä.

4 kommenttia:

  1. Voi miten suloisia! Minulla on ikävä tyttären kisua, 17 vee, joka on minulla aina väliin kuukausiakin hoidossa. Hassua, että sen ajatteleminen samalla surettaa, kun se on niin vanha jo, ettei tiedä, kauanko se elää vielä. Niin monesta eläimestä on joutunut luopumaan, ja jokaisen eron muistaa erikseen.

    VastaaPoista
  2. Karvaista elämäniloa huusholli täynnä :)

    VastaaPoista
  3. Eihän tuommosia oo olemassakaan...:)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!