sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

Yöpukupäivä

Tästä päivästä tuli yöpukupäivä. Ei tullut lähdettyä minnekään ulos. Aamupäivän pidin ylläni joulunpunaista aamutakkiani. Sen hihassa lukee "Darling". Päivällä tarkenin oranssi-keltaisessa tunikassani ja vaalanpunaisissa pyjaman housuissa.

Vedän taas aamutakin ylleni ja hyvä olo hyrisee mielessäni tänä iltana. Oloni vain paranee, kun bestis soittaa puhelun ja rupattelee kanssani pitkään. Vaihdoimme päivän kuulumiset ja kerroin kissojemme voinnit. Kiva, kun on ystävä, jonka kanssa rupatella niitä näitä.

Valittamisen aiheitakin olisi, mutta tuskin kukaan haluaa lukea säryistä, kivuista ym, vaivoista. Valitan taas lääkärille ja kuntoutusohjaajalleni. Hehän saavat siitä palkkaa, kun kuuntelevat potilasta. Harmittaa, ettei päivääkään mene ilman vaivoja. Ellei ole somaattisia vaivoja niin psyyke riepoo ja masentaa. Huolet, murheet ja alakulo ottaa usein vallan mielessäni ja silloin olen kyvytön toimimaan.

No ainahan ei tarvitse olla tehokas ja toimelias. Jumala loi ihmiselle lepopäivän, jolloin on lupa ihastella ja iloita Luojan töistä. Odotan päivää, jolloin voin syödä etelän hedelmiä suoraan puusta. Odotan loistavaa tulevaisuutta Jumalaani lähellä. Odotan saavani puhua Kristukselle kasvoista kasvoihin.

Tänään on pilvistä ja hämärää. Jumala tuntuu olevan kaukana. Rukoukseni ei nouse huulilleni. Vain mielessäni mietin hengellisiä ajatuksia. Multiversumin Sana Sinulle 2014 -kirjasesta luen päivän tekstin:

"Te tutkitte kirjoituksia, sillä teillä on mielestänne niissä iankaikkinen elämä, ja ne juuri todistavat minusta." (Joh.5:39) Vihkiraamatussamme teksti kuuluu näin: "Te kyllä tutkitte kirjoituksia, koska luulette löytävänne ikuisen elämän - ja nehän juuri todistavat minusta." Tämä on Jeesuksen puhetta ja jatkuu näin: "Mutta te ette tahdo tulla minun luokseni, että saisitte elämän."
1 kommentti:

  1. Piti muuten jo aiemmin sanomani, että on kiva, kun vaihdoit asetuksia niin, että ilman bloggerin profiiliakin pääsee kommentoimaan :)

    Pyjamapäivä on välillä hyväksi, mäkin vietän niitä joskus, vaikkakin aika harvoin ehdin, mutta se tekee välillä tosi hyvää :)

    Hienoa, että sulla on usko Jumalaasi, joka kantaa.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!