sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Kyselyni kommenttilaatikkoKyselyni kommenttilaatikko

Huomasitko ilmoituksen kyselystä, joka löytyy sivun alalaidasta? HUOMAA, että saat ruksata neljä (4), joista pidät eniten blogissani ja luet mielelläsi lisää.

Onko sinulla jotain kommentoitavaa kyselystä? Esim. puuttuuko kyselystä kohta/aihe, josta haluaisit lisää blogiini. Onko jokin asia jäänyt mietityttämään, kismittämään tai harmittamaan kyselyssä? Tai haluaisitko muuten vain kommentoida KYSELYÄ?

Tässä on mahdollisuus kommentoida kyselyä. Kaikki asiallinen kommentti otetaan vastaan, Kommentoida saa huumorilla, vakavasti, ihan miten vain kunhan ette käytä ns. epäasiallista "alapäähuumoria".

1 kommentti:

  1. Kävin klikkaamassa oman toiveeni sun kyselylootaan ja toivotaan että muutkin käyvät, sillä nämä kyselyt/äänestykset ovat sellaisia juttuja joiden anti on melko tärkeää blogin pitäjälle. Ihan siksi että milläs sitä muuten kartoittaa lukijakunnan toiveita jos ei tällaisilla kyselyillä?

    Ohi kyselyn voisin sanoa että tuo G+:n seuraajat -gadgetti ehkä kannattais nostaa hiukka ylemmäs jotta se huomataan. Ajattelin vain kun oma lukijakuntani on sellainen joista osa ei ole bloggerissa ja osa taas ei halua näkyä G+:n puolella...

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!