torstai 6. maaliskuuta 2014

Piiitkän tauon jälkeen

Piiitkän nettitauon jälkeen on taas kiva kirjoittaa julki ajatuksiani tänne. Vanha pöytätietokoneemme sanoi irti yhteistyösopimuksemme ja ostin uuden tietokoneen, läppärin. Läppärissä on käyttöjärjestelmänä Windows 8.1. ja se on aiheuttanut minulle harmaita hiuksia. Mutta ehkäpä sen käyttö alkaa sujua aikaa myöten, kunhan opin löytämään kaiken tarvittavan eli miten pääsen lukemaan sähköposteja, mistä löytyy työpöytä, resurssienhallinta, kuvat, Chrome-selain jne.

- - - - - - -
tiistaina 11. maaliskuuta 2014

KAPPAS VAAN! Postaukseni jäi kesken, koska tuli lähtö yllättäen äitini luo. Ei mitään hälyttävää hänellä, mutta tuli  kiire kyytiin, jolla pääsin sinne. Oli aika raskasta tavata häntä, koska huomasin hänen muistinsa huonontuneen ja muutenkin hän oli kovin väsyneen oloinen. Mutta voikos sitä muuta odottaakaan, kun ikää on jo 86 vuotta.

Itse en haluaisi elää niin iäkkääksi, varsinkaan jos olisi niin paljon fyysisiä vaivoja kuin äidilläni on. Tuskin niin kauan elänkään kaiken tämän ylipainoni kanssa. Laihduttaminen ei vain onnistu. Kuntosalilla käynnitkin loppuivat alkuunsa, kun alkoi pänniä se, kuinka täyttä uimahallin salilla oli. Sai odotella vuoroaan eri laitteisiin ja tunsin oloni siellä kovin turhautuneeksi ja nujerretuksi, koska en jaksanut kovinkaan paljon rehkiä. Olin aivan puhki, kun raahasin salilaukkuani bussipysäkille ja saavuin vihdoin kotiin kuntosalilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!