maanantai 3. kesäkuuta 2013

Päiväkirjan muistiinpanoja

Torstaina 30.5.2013
suru vie ja itku tuo selvittämättömien laskujen pinon luo. Harmi, kun en millään opi olemaan ostelematta tavaroita, koruja, palveluita, lehtiä jne. Suunnittelen kampaajalle menoa, mutta ei mulla oikeasti ole varaa siihen. On leikattava itse hiuksensa. Mieheni hiukset jo leikkasin ja hän on niihin tyytyväinen.


Menisin mielelläni Kolille nettituttavia tapaamaan elokuussa. Pitää pyytää edunvalvojalta matka- ja ruokarahaa - - - Käväisisin Mikkelissäkin päiväseltään, kun Veturi tarjoaa 10 euron matkoja. Mutta kunka jaksan kantaa eväitä mukanani? Tuskin onnistuu. Ruokarahaa olisi oltava, jotta selviäisi aamusta iltaan.

aijai kun on paha istua tällä tuolilla. Harmi, kun en ole ostanut kunnon konttorituolia. Selkä tässä niksahtelee ja väsyy. Huokaan. Taas jalka puutuu ja pakarat ovat jumissa. On lähdettävä liikkeelle.
Kirjastossamme on + 27,5°C Ihana, kun varpaita ei palella. Hikkee pukkaa otsalle, mutten välitä. Parvekkeen ikkuna on auki ja sen edessä pyykinkuivausteline estämässä kissoja hyppäämästä parvekkeelta alas.

Lauantaina 1.6.2013
Monitaitoiset ystäväni tulivat meille ja leikkasivat hiuksiani, värjäsivät tukan ja panivat bablareille. Kyllä nyt kelpaa kävellä kaupungilla ja vaikka lähteä juhlimaan, kun hiukset ovat hyvin ja järjestyksessä.

Maaanantaina 3.6.2013

Viime yön nukuin parvekkeella retkisängyssä. Tuuli leyhytteli makavasti kasvoja. Lämmintä oli niin paljon, ettei varpaita paleltanut. Peitettä ei tarvinnut.

Kotisairaanhoitaja kävi hoitamassa ihoani. Ihorikot paranevat vauhdilla...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!