perjantai 26. elokuuta 2011

yx tauti paranee, mutta toinen tulee lisäksi

Vähäinenkin liikunta tekee ihmeitä. Säännölliset ruoka-ajat auttavat asiaa. Kuntoutuksessa ollessani painoni lähti tippumaan ja YLLÄTYS, YLLÄTYS, kun viimeksi astuin diagnoosivaakani päälle, se näytti yli 10 kiloa vähemmän kuin ennätyspaino, joka minnulla oli huhtikuussa, keväällä. En ollut uskoa lukemaa, vaan tarkistin, että patterit ovat kunnolla pesässään ja astuin uudelleen vaa'alle. Ja totta se on. Ylipainoa on toistakymmentä kiloa vähemmän.Kiva, kun en ole turhaan pakottanut itseäni liikkeelle, pikku kävelylenkkejä kiertämään. Ruokavalion pienet muutokset varmaan vaikuttavat myös. Oivariini vaihtui Keiju-margariiniksi ja jäätelönsyönti on pannassa.

Ikävä kyllä, kaikki muutkin sokeriset tuotteet ... Lääkärintutkimuksissa todettiin diabetes. Joko kerroin siitä, kuinka se tuntui kuolemantuomiolta kuulla: "Teillä on diabetes."  Olin surusta sekaisin sen illan. Sitten nousi harmi ja suuttumus sekä kysymykset: Miksi minulle vielä tämäkin tauti tuli?

2 kommenttia:

 1. Onneksi olkoon! 10 kg on hieno saavutus :)

  VastaaPoista
 2. Ja älä kannan huolta. Olet hyvin n uori. Et ole kaavoihisi kangistunut, ja tuo tuomi o taatustimotivoi sinua paljon.

  On nimittäin jokaisessa tutkimuksessa todettu,että painon pudottaminen ja ruokavalion korjaus muuttavat tuota tilannetta radikaalista.


  Tuo upea saavutuksesi miinus kympin kanssa on osoitus jo siitä,että tahtoa sinulla on.

  Nyt on varmaan vielä enemm'än.
  Ruokavaliolla ja painonpudotuksella ovit päästä tilanteeseen, jolloin lääkäri toteaakin jotain ihan muuta :-)

  tsemppiä alkavaan syksyyn!!

  vintti

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!