torstai 18. elokuuta 2011

Ei kahta ilman kolmatta

Kissa hyppäsi radion päälle ja romahti alas hyllyltä radion kanssa, joka halkesi. Onneksi johtoja ei mennyt poikki ja radio on liimattavissa saumoistaan kasaan. Ja onneksi kissalle ei käynyt kuinkaan.

Mutta radion halkeaminen oli vasta alkusoittoa viimeaikaiselle epäonnelle meidän perheessä. Nimittäin televisio sippasi, meni mykäksi eikä näyttänyt kuvaa. Vanha kone lopahti eikä toimi enää.

eikä kahta ilman kolmatta: Pesukone hajosi. Se pesi aivan hyvin vielä viimeisen pyykkinsä, mutta kun linkous alkoi, rupesi kuulumaan armoton kolina. Kone oli sammutettava hetimmiten. Soitin huoltoliikkeeseen ja mies siellä arveli, että laakerit ovat menneet ja voi olla, että noin vanhanmalliseen pesukoneeseen ei enää saa varaosia. Luin rivien välistä, ettei konetta kannata korjata. Siellä pesuhuoneen nurkassa kone nököttää nyt toimettomana odotellen, koska uusi kone tulee tilalle ja se viekään pois.

Sain käytetyn television 25 eurolla, joten emme me me ilman televisiota enää ole. Tosin televisiolla ei ole takuuta. Sekin voi sipata milloin tahansa. ...

Odotan aikaa, jolloin voin ostaa taulu- tai plasmatelevision. Mikähän noista digitelevisioista kannattaisi ostaa? Ensimmäisenä ostoslistalla on kuitenkin pesukone. Pienituloiselle on iso raha ostaa uusi kone, mutta en haluaisi ostaa käytettyä.

Radion taidan laittaa romujen mukana kiertoon jonnekin, minne sen saa ilmaiseksi viedä.

1 kommentti:

  1. No, voi kurjuus. Mikä siinä onkin, että vahingot tosiaan tuppaavat tulemaan ryppäissä, vaikka yhdessäkin olisi tarpeeksi. Toivottavasti kaikki järjestyy. Ilman pesukonetta minä en ainakaan pärjäisi.

    On muuten tosi kaunis bannerikuva tuo, jonka olet tänne vaihtanut :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!