torstai 8. lokakuuta 2015

Revontulista ja muista tähellisistä

Olen ihaillut mahtavan upeita kuvia revontulista. Facebookissa on varsinkin Atagan Erginin kuvia, joita olen erityisesti ihaillut. Harmittaa, kun viime yön nukuin sikeästi enkä arvannut nousta katsomaan yötaivaalle. Tänä iltana täällä Pohjois-Savossa on pilvistä eikä ole toivoa nähdä revontulia. Mutta katsellaan kuvia netistä!

Kuinka nämä viikot menevätkään huomaamatta ohi enkä koe saaneeni mitään aikaan. Aloittelin maalaamaan syysmaisemaa, mutta se jäi kesken. Ehkä huomenna saan sen valmiiksi ja näytille tänne. Kotitöitäkään en ole saanut tehdyksi niin kuin olisin halunnut  - saada edes siivotuksi, mutta pölypallot pyörivät nurkissa. Imuri notkuu siivouskomerossa eikä onneksi valita. Miehenikin on siitä mukava, ettei pane pahakseen, vaikka pölyä on siellä täällä. Kunhan on päällisin puolin siistiä.

Huomenna tulee mies asentamaan sänkyyni laitteen ylösnousua avittamaan. Saas nähdä, millainen härveli se on. Vanhemmiten olen käynyt kankeaksi ja voimattomaksi. Selkälihasvoimat ovat huvenneet niin, että sängystä ylösnousu on työtä ja tuskaa. No jospa siihen tulee apuja huomenna.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!