perjantai 4. maaliskuuta 2016

Tervetuloa maaliskuu


Kevättä kohti mennään. Päivät ovat pidentyneet jo huomattavasti ja lumet ovat sulaneet niin että paikoin näkyy pälviä. Kiva, kun kesä lähestyy. Talvet ovat turhan pitkiä näillä leveysasteilla. Lunta ja pakkasta on riittämiin. Kesät taas kuluvat aivan liian nopeasti ohi. Pari kolme kuukautta ja syyssateet alkavat. No tää on tätä täällä Suomessa.

Mutta nyt nautitaan pitenevistä valoisista illoista, lumihangen läpi työntyvistä krookuksista, kevättalven pikkupakkasista ja auringonpaisteesta. Tai pitäisikö sanoa auringonloisteesta, koska eihän se vielä paista. Hmm. Kesäheinäkuussa aurinko paistaa ja käristää ihon punaiseksi, jos liian kauan ilman suojaa palvoo aurinkoa. Vielä voi nauttia auringonloisteesta kuinka kauan vain eikä ole vaaraa ihon palamisesta.

Toivotan teille lukijani ihanaa maaliskuun alkua, upeaa kevättä ja paljon aurinkoa päiviinne! Ottakaa kaikki ilo irti näistä keväisistä päivistä! Hyvää vointia ja iloista mieltä!


2 kommenttia:

  1. Mitä ihmettä joko siun pihallasi näkyy krookuksia? =)

    VastaaPoista
  2. Kuva ei ole minun eikä ole otettu tänä keväänä. Meidän pihassa ei kuki krookukset eikä mitkään muutkaan kukat. Kukaan kerrostalomme väestä ei ole sitoutunut hoitamaan kukkia eikä niitä siten saa laittaa haittaamaan nurmikon leikkuuta. :( Ruohonleikkuuseen on vielä aikaa. Korkea lumihanki on etupihan nurmikolla ja kestää viikkoja ennenkuin hanki on sulanut. Mutta ainahan voi kuvitella kevätkukkia ympärilleen - - -

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!