sunnuntai 24. toukokuuta 2015

Lisää maalauksia

Olet varmaan jo kerennyt odotella bloggaustani. No tässä se tulee. Olen viime päivinä asentanut läppäriini ja älypuhelimeeni Sonera Viihde -ohjelman. Se ei onnistunut ensi yrittämällä, vaan monen vaiheen kautta kuitenkin sain kuin sainkin televisio-ohjelmat näkymään vanhassa läppärissäni. Sitten tuijotin Yle Teeman ja National Geographyn ohjelmia pari kolme tuntia.

Olen myös maalannut vesiväreillä ja töhertänyt Inktense Blocks -liiduilla. Nuo liidut ovat siitä mielenkiintoisia, että ne leviävät kuin vesivärit kun maalausjälkeä kastelee. Olen siis kokeillut, miten niitä voi käyttää ja miten niillä saadaan kaunista jälkeä.

Allaolevaan maalaukseen olen käyttänyt sekä vesivärejä että em. liituja.


Digikuva maalauksesta on haaleampi kuin alkuperäinen maalaus, jossa siis värit ovat  kirkkaammat. Maalasin retkeilijän tai sanottaisko vaeltajan Lapin maisemiin. Huomaan nyt, että maalaus on vielä kesken. Valkoiseksi jääneet alueet ajattelin ensin jättää lumilämpäreiksi, mutta koska kuvassa on jo kevään heleää vihreätä, onkin parempi maalata vielä kuvaan uutta heinää tai muita mättäitä. Kunhan katselen kuvia Lapin maisemista, maalaan vielä maata oikeissa kevään sävyissä.Tähän maalaukseen yritin saada liiduilla kuusien monia keväisiä sävyjä - ja maalasin itseni kaatumassa polvilleni. Polviin ja selkään sattui ja kipu räjähti aivoissani. Tästä kuvasta voisin kertoa pitkälti tarinaa menneisyydestäni, lapsuudesta ja useista kaatumisistani. Mutta nyt en jaksa. Ehkä sitten huomenna nukuttuani yön yli ja selvittyäni väsyttävistä yölääkkeistäni kertoilen enemmän, mitä ajattelin tätä kuvaa maalatessani. Hyvää yötä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!