sunnuntai 13. marraskuuta 2011

Pillereitä masennukseen

Olen lukenut monen masentuneen blogia ja huokaan helpotuksesta, koska en itse ole nyt masentunut (ainakaan vielä). Kaamosmsennus iskee usein tähän aikaan vuodesta, mutta tässä marraskuussa olen ollut huolissani muista asioista kuin omasta mielialastani. Olen syönyt D-vitamiinia, kalaöljy-kapseleita, karnosiinia, multitabsia - ja istunut kirkasvalolampun äärellä. Uskon, että nämä ovat auttaneet torjumaan kaamosväsymystä ja -masennusta. Niin ja onhan minulla masennuslääkitys ... Pitääköhän minun syödä masennuslääkkeitä koko loppuelämäni?

3 kommenttia:

 1. Voittamassa on alaa uusi näkemys, että masennuslääkkeen käytössä on hyvä pitää taukoja, vaikka sitten taas jatkuukin.

  VastaaPoista
 2. Sitä kannattaa kysyä lääkäriltä, joka ne lääkkeet on määrännyt. Älä tee katkaisua ihan omalla päätöksellä. Itse syön lääkkeitä myös edelleen.

  VastaaPoista
 3. ...niin ja nuo lääkkeethän sitten pitää lopettaa tipotellen lääkärin valvonnassa jossa aiheelliseksi katsotaan niiden lopettaminen tai vähentäminen..

  Minulla on monia ystäviä jotka ovat käyneet saman kysymyksen äärellä ja heitä siinä hetkessä ja kysymyksissä olen kuunnellut. Lopullisuus, mitä se sitten tarkoittaakaan, miten lääkkeitten käyttö määrittää.. asioita on paljon ja pieneen kysymykseen mahtuu pursuilevasti asiaa.. Kiitos kun taas toit sen esiin.

  Minua ei masenna, mutta väsyttää.. Leena

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!