tiistai 29. joulukuuta 2009

Mennyttä ja tulevaa

Aika kuluu ... Vuorokausi vasta vaihtui.

Parin päivän päästä alkaa uusi vuosikymmen. Muistoihini ei ole jäänyt paljoakaan vuosilta 2000-2009. Olen autuaasti unohtanut suurimman osan vuosikymmenestä. Vai pitäisikö sanoa, että nyt en saa kosketusta viimeksi kuluneisiin vuosiin - tai siis palautettua mieleeni mitään erityistä viimeksi kuluneilta vuosilta.

Tätäkö on vanhuus? Lapsuus tulee mieleen paremmin kuin eilinen päivä. Aurinkoiset kesät ja naapurin lapset. Lapsen suuret surut ja pettymykset sekä hymyilevä hoitotäti. Päivi-nukke ja Tiina-kissa. Tarvittaisiin toinen blogi, jonne nämä tarinat sopisivat. En ala muistelemaan menneitä tässä ja nyt.

On aika katsoa eteenpäin ja uskoa valoisaan tulevaisuuteen. On aika rakastaa, iloita ja elää rauhassa sekä unohtaa mieltä masentavat menneisyyden möröt ja kummitukset. On aika elää tässä hetkessä NYT.

4 kommenttia:

 1. Vierailulla tulin käymään...

  http://huvikummu.vuodatus.net/

  VastaaPoista
 2. Aivan, uudistumiskykyä tarvitaan, kun vanhetaan. Hyvää Uutta Vuotta sinulle!

  VastaaPoista
 3. Olet oikeassa, ja vuosikymmen kuin vilahti ohitse, kun vasta puhuttiin milleniumista ja kaaoksesta, jota vuosituhannan vaihtuminen aiheuttaa tietokoneille. Aika on ovela. Kun kuitenkin siihen mahtuu kymmenen vuoden tuhottoman lukuisat tapahtumat, isot ja pienet, yleiset ja henkilökohtaiset. Olemme vielä liian lähellä niitä, kenties.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!