sunnuntai 6. joulukuuta 2009

Hyvää itsenäisyyspäivää ja 2. adventti-sunnuntaita !

Kappas vain! Monta päivää on mennyt enkä ole muistanut päivittää blogiani. On ollut muuta puuhaa niin paljon. Olen kiertänyt kaupungilla katsomassa ja ostamassa joululahjoja veljen lapsille ja lapsen lapselle, äidille ja miehelleni. Muita en sitten taida lahjalla muistaakaan tänä vuonna. Postimyyntifirmasta tilasin joulukoristeita ja kosmetiikkaa miehelleni ja minulle.

Niin ja sitten ison osan ajastani on nyt vienyt Facebookin maatilapelit.FarmTownin farmini on osittain lumen peitossa. Siellä on talvi ja lampi on jäässä. Pahin into alkaa jo laantua. Ensimmäiset päivät meni pääksytysten noita pelejä pelaten. Sen verran ne oloani kohensi, että olen saanut vähän kotitöitäkin tehdyksi. Onneksi siivousta ei tarvitse kokonaan tehdä itse, koska olemme palkanneet siivoojan joka käy kerran kolmessa viikossa siistimässä asuntomme. Ihanaa, että hän tulee taas huomenna ja käy vielä ennen joulua.
Tänään lauletaan "Oi maamme Suomi synnyinmaa, soi sana kultainen". Vietetään itsenäisyyspäivää ja samalla myös toista adventtisunnutaita. On kaksi hyvää syytä sytyttää kaksi kynttilää ikkunalle.


3 kommenttia:

  1. Mukavaa, että olet jaksanut puuhastella ja olo on vähän virkeämpi. Hyvää itsenäisyyspäivää :)

    VastaaPoista
  2. Hyvää itsenäisyyspäivää Bamiella! : )

    VastaaPoista
  3. Ohos, ompas Farmtown upea. =) Itselläni farmwillekin tökkii... Siis koneestani johtuvista syistä. =)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!