sunnuntai 3. toukokuuta 2009

PysähdysOlen ihan hukassa. En tiedä, miten jatkaa bloggaamista. Olen jopa ajatellut sulkea tämän blogin ja jatkaa pöytälaatikkokirjoittelua.

Olen kertonut täällä vähän mielialoistani ja tunteistani, elämäntapamuutoksestani eli paino-ongelmistani ja painonhallintayrityksistäni, kissoistani on ollut juttua ja vähän parisuhteestanikin ... Siis ihan omakohtaisia juttuja ei mitään yleisesti esillä olevia asioita. Tosin näitä samoja teemoja on kymmenissä ellei sadoissa blogeissa ja paljon kiinnostavammin kerrottuna.

Elämäni on jonkinlaisessa pysähtymispisteessä. Kuntoutuskurssi antoi paljon ajateltavaa, mutta en jaksa pureksia sitä nyt. Luen paljon toisten blogeja, muitakin kuin näitä, jotka olen laittanut marginaaliini. Olen pyörällä päästäni. Kun hyppään blogista toiseen, mietin, että kukas tämä nyt olikaan ja mielessäni kertaan ajatuksia, joita olen siinä blogissa oivaltanut.

Puoli vuotta bloggausta ja blogien lukemista ei ole vielä paljon. Mutta lokakuusta 2008, jolloin tämän blogin avasin, tuntuu olevan iäisyys. Enkä kuitenkaan ole saanut kirjoitettua "itseäni ulos" tarkoitan, että jokin tässä mättää. En pysty siihen, mitä haluaisin kirjoituksillani tuoda esille. En osaa kirjoittaa, kertoa, esittää ajatuksiani niin että toisetkin saisivat niistä jotain. Alan epäillä, onko minulla itseasiassa mitään sellaisia ajtuksia, joista kukaan saisi yhtään mitään.

< huokaus > Minä siis vatvon, lopettaako vai ei. . . Onko tämä lopun alkua vai uusien silmujen aukeamisen odottelua?
Lähetä kommentti