perjantai 15. toukokuuta 2020

Ostohaluja

Tänään katselin Cellbesin ja Selectin postimyyntiluetteloja. Cellbesillä on mukavan näköisiä mekkoja myynnissä. Puntaroin, josko ostaisin mekon. Missähän minä sitä pitäisin. Kotona pidän mieluummin pitkät housut säärien suojana. Mekossa olisi helteellä toki vilpoisampaa, mutta tuleeko niitä helteitä tänä kesänä? Tietysti jossakin juhlatilaisuudessa tai kirkossa olisi varmaan hienompaa esiintyä mekossa kuin pitkiksissä. Mutta pitkikset kauniin tunikan kanssa olis varmaan yhtä hyvä asu juhlatilaisuudessakin.

Selectin luettelosta tilasin sinisen vedettävän ostoskassin ja tyylikkään, pienen lasipöydän, jossa on katseen vangitseva kohokuvioinen riikinkukkoaiheinen lasilevy. Kovasti olisin halunnut tilata myös aurinkokennolla toimivan lyhdyn parvekkeelleni, mutta tämän kuukauden tulot eivät antaneet myöten tälle ostokselle. Katselin ja ihailin pitkään kaunista helmirannekoruakin ja kukkakuvioisia legginsejä. Olisipa rikkaampi ja siis tulot suuremmat niin saisi kaikkea mitä ikinä haluaa...

2 kommenttia:

 1. Kevät kuvastot houkuttelevat:) ostokille .
  Olen samaa mieltä kanssasi ,nätti tunika ja pitkäthousut yhtä juhlallisia,kuin mekko:)
  Mukava on saada jotain ,vaikka pientäkin uutta kotiin...ihmeesti piristää....
  Tilaamasi pöytä on varmasti .nätti,ja vedettävä ostoskassi hyödyllinen ,ei tarvitse käsisä kasseja reputtaa;).
  Vaikka kirppis/kierrätyskeskuksessa kävinkin ennen koronaa aika vähän ...nyt kun kirppikset vielä kiinni...tulee sellainen ikäänkuin "pakko-mieli":))) päästä kiertelemään kirppiksen käytäviä tutkimaan pöytien aarteita:)
  Kerran eläessäni olen mennyt kauppaan ,että ostan mitä ikinä mieli tekee... katsomatta hintaa?.en kuitenkaan raskinut...ostaa "mielitekoani";:)
  Oikein Aurinkoista viikonloppua!,Sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Liisa Aurinkoisesta tervehdyksestäsi! Katselin tilauslistojani ja huomasin tilanneeni kolme mekkoa. Tuleekohan niitä käytettyä? ja toivottavasti ne sopivat päälleni. Ne tulevat Kiinasta. Toivottavasti eivät tuo koronaviruksia mukanaan.

   Poista

Kiitos kommentistasi!