torstai 9. helmikuuta 2017

Aika rientää

HUPSISTA! Tammikuu meni - ja helmikuukin jo vauhdilla menossa. Miten tämä aika rientääkään. En pysy perässä tässä ajanjuoksussa.

Huomenna on mentävä hammaslääkäriin. Tehdään kuitusilta poisotetun hampaan tilalle. Niin - itseasiassa hammas murtui ja siitä jäi vain vähän juurta jäljelle, joka vedettiin ulos suusta. Kuukauden päivät olen odotellut aikaa, jolloin ammottava aukko hammasrivistössäni korjattaisiin. No, huomenna siis.

Sitten ensi viikolla ajattelin mennä kampaajalle ja leikkauttaa hiuksiani lyhemmäksi. Jospa tämän tädin ulkonäkö näiden toimenpiteiden jälkeen olisi kohentunut niin että kehtaa mennä kaupungille ihmisten ilmoille.

Olen lueskellut vanhoja naistenlehtiä kotona, koska en kehtaa mennä kirjastoon ulkonäköni takia. Hapsottavat hiukset ja hammasrivistö vajaana en vain halua näyttäytyä. Ovat jääneet uudemmat naistenlehdet lukematta toistaiseksi.

Kissamme ovat leikattuja uroksia mutta silti niillä taitaa olla kevättä rinnassa. Ne ovat naukuilleet enemmän ja juoksennelleet pitkin asuntoamme huoneesta toiseen. Tavallisesti kovin rauhalliset kisulit ovat riehaantuneet. Yöksi on suljettava makuukamarin ovi, jotta saisimme nukkua rauhassa. Onneksi meillä on asunnossamme useampi huone niin kissoille riittää tilaa temmeltää. Eivätkä ne onneksi ole kovin äänekkäitä niin että naapurit eivät niiden naukuilemisesta häiriinny.


2 kommenttia:

  1. Apua, hampaan murtuminen kuulostaa kivuliaalta! Onneksi saat uuden tilalle. Minunki pitää mennä tänään ihmisten ilmoille (mammografiaan) vaikka en saanut tukkaani asialliseen kuosiin ollenkaan...

    VastaaPoista
  2. Itseasiassa hammas oli niin laho ja paikkailtu ettei sen murtuminen sattunut ollenkaan. Se vain mureni ja syljin palaset pois. Terveyskeskushammaslääkäri oli sitä mieltä, että hammasimplantti olisi paras ja kehoitti menemään yksityiselle puolelle, koska terveyskeskuksessa ei tehdä implantteja. Joten ensi viikolla menen arviointiin yksityisen hammaslääkärin luo. Hammasrivissäni on aukko vielä pitkään - - -

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!