keskiviikko 20. huhtikuuta 2016

I love you


Kiitos teille uskolliset lukijani, että jaksatte seurata kirjoitteluani! Viime aikoina vaan ei ole tapahtunut mitään merkittävää. Viikko vilahti taas niin ettei siitä jäänyt mitään muistoihin. 

Olen tutustunut Empowr-sivustoon ja sen kanssa menee aikaa kolme kertaa vrk. Empowr on facebookin kaltainen sivusto, josta mainostulot tulevat itselle sensijaan että menisivät harvojen taskuun. Sivustolla tykätään ja commentoidaan toisten postauksia ja siitä siis saa rahaa. Samoin tulot kasvavat, kun julkaisee kuvia ja videoita Empowrin sivuilla. Pienituloiselle muutama kymppikin on tervetullut. Jotkut tosin ovat hankkineet jopa satoja US dollareita.

Ihan hävettää, etten ole saanut itseäni ulos kävelylle koko viikkona. Kun mieheni on ruvennut käymään ruokakauppaostoksilla, sekin kävely on minulta jäänyt. Jotenkin tuntuu nyt vain ihan liian vaikealta ja työläältä ruveta pukemaan ulkovaatteita ja jalkineita, lähteä kävelemään ja ulkoilemaan. Odotan kesää, kun tarkenee T-paitasillaan eikä tarvitse yrittää solmia kengännauhoja vaan työntää jalkansa sandaaleihin. HUOKAUS! Vielä kuukausi, ennenkuin kesä on käsillä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!