tiistai 22. maaliskuuta 2011

Lääkärissä

Kävin viime perjantaina (18.3.) terveyskeskuksessa. Lääkärini tutki selkäni, jalkojeni refleksejä ja kuunteli kertomustani vaivoistani sekä kysyi muutaman tarkentavan kysymyksen. Hän lupasi konsultoida psykiatria ja soittaa minulle, mihin tulokseen ovat tulleet hoitoni suhteen. Mahdollisesti masennuslääkitystäni muutetaan. Lisätä sitä ei voi, sillä syön jo maksimimäärän niitä lääkkeitä. Enempää ei voi määrätä. Itseasiassa syön kahdenlaista masennuslääkettä. Kumma, ettei depressioni häviä niillä...

Terveyskeskuslääkäri antoi nivelrikkolääkityksen ja vahvaa Buranaa (800 mg) selkäkipuihin.

Apua laihdutukseen en saanut tältä lääkäriltä. Ehkä sitä on etsittävä kuntosaliohjaajalta. Kuntosalilla  on Xravaganza-kurssi laihduttajille. Josko menisin sinne sitten. He käyttävät liikunnan lisäksi ravintojauheita yms. en tarkkaan tiedä, mutta ajattelin ottaa selvää. Mutta jos se tulee kovin kalliiksi, en voi sitä ajatellakaan.

Painonvartijoissa ollessani vain lihoin. Heidän ohjeensa eivät minua hoikistaneet.

Voisihan sitä mennä mielenterveysyhdistyksen toimintaan mukaan. Mielenterveystuki ry järjestää liikuntaryhmiä, kuntosali- ja uintitunteja, Oma-apuryhmän sekä musiikki- ja askartelukerhon. Pari tanssikaraokeiltaakin on ollut tänä talvena. Eipä ole koko talvena tullut lähdetyksi mihinkään ryhmään.
Tarvitsisin oikeastaan jonkinlaisen tukihenkilön, joka muistuttaisi uimahallivuoroista ja tulisi hakemaan minut kotoa ja veisi vesijuoksemaan. Omaa aloitekykyä lähtemiseen ei ole. Harmi kun lähimmät ystäväni eivät voi uimahallille lähteä. Minun selälleni ja laihdutukseeni tekisi hyvää vesijuosta vähintään kerran viikossa.

2 kommenttia:

  1. Kyllä minustakin kuulosta siltä, että tarvitsisit jonkin ryhmän tai tsemppaajan. Uskon, että kun alkuun pääset, homma lähtee menemään itsestään eteenpäin kokonaisvaltaista hyvinvointia kohti.

    Kevättalven voimaa ja valoa sinulle!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!