lauantai 26. marraskuuta 2016

Lumihiutaleita hiljalleen leijuu maahan


Lumihiutaleita hiljalleen leijuu maahan lumivalkoiseen. Ihana, kun on lunta ja valoisa maisema, vaikka taivas on pilvinen ja harmaa. Vaikken minä talvesta enää erityisemmin pidäkään niin kyllä lumimaisema loskakelin voittaa. Onneksi ei ole paljon pakkasta niin ettei ulos mennessä aivan jäädy. Tuulikin on tyyntynyt niin että on oikeastaan ihan mukava ulkoilusää.

Adventtiaika lähestyy. Onko jo huomenna 1. adventtisunnuntai? Vajaa kuukausi aikaa jouluun. En ole vielä valmistautunut ollenkaan tähän juhlaan. Ajattelin laittaa jouluvalot loistamaan tänään, mutta en ole saanut aikaseksi etsiä valosarjoja, joita meillä kyllä on useampikin. Mutta en muista, minne olen ne laittanut. Olisinko vienyt ne kellarikomeroon? No, onhan tässä vielä ennen joulua aikaa etsiä niitä.

Joululahjoihin ei ole varaa laittaa kuin parisataa euroa. Ukkokullalle nyt ainakin ostan jotain. Mutta kaikkia viittä veljen lasta ei ole varaa muistaa kuin joulukortilla. Muista sukulaisista puhumattakkaan. Kortit ja postimerkit maksavat nekin jo aikalailla. Mutta jos laitan kaikille lähisukulaisille ja ystävilleni joulukortin, ehkä saan muutaman itsekin. Minusta on kivaa saada ihan vanhanaikaisesti pahvinen joulukortti tai kaksi itsellekin.
1 kommentti:

  1. Joulukorttien teko ja niiden joulun alla saaminenkin on mukavaa!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!