keskiviikko 23. maaliskuuta 2016

Sininen kausi

Piittaamatta kevään mustavalkoisesta muodista ostin sinisen tunikan ja siniset tossut.Ostin myös laivastonsinisen villatakin ja veluurihousut. Olen oikein tyytyväinen ostoksiini.

Minulla on siis sininen kausi meneillään. Pidän nyt todella paljon sinisistä vaatteista ja asusteista. 

Sininen on taivaan ja meren väri. Se mielletään viileäksi ja etäiseksi sekä myös rauhoittavaksi ja luottamusta herättäväksi.

Kukkakuviot tunikassa ja tossuissa herättänee hempeämpiä ja hellyttäviä tunteita.

Mainittakoon tässä, että Fazerin sininen -suklaa on herkkuani. 


7 kommenttia:

RH kirjoitti...

Ääh, onko nyt joku mustavalkoinen kevät? Tuntuu kyllä, että vaatekaupoissa on aina vaan mustia ja valkoisia vaatteita, ja jotain siitä välistä.

Siniseen olen koittanut myös totutella, mutta jämähtänyt turkoosiin...

Bamiella Josko kirjoitti...

Ainakin jos uskoo naistenlehtiä niin mustaa ja valkoista suositaan. http://www.menaiset.fi/artikkeli/tyyli/muoti/mustavalkoinen_muoti_henkii_nyt_modernia_glamouria

Bamiella Josko kirjoitti...

Niin ja Ilta-Sanomatkin kirjoitti muodista
http://www.iltasanomat.fi/muoti-kauneus/art-2000000603764.html

Katso sieltä kuvat!

Pia kirjoitti...

Hei Bamiella pitkästä aikaa! : )

Ihania löytöjä sie oot tehny! Mie ajattelen niin, että jokainen saa pukeutua kuten tuntuu hyvältä. Itte en oo koskaan osannu juosta muodin peräsä, vaan oon nauttinu niistä mustista ja valkoisista vaatteista ; D Välillä sekoittaen, välillä pitäen jompaa kumpaa.

Välillä on tullu tehtyä kokeiluja muilla väreillä, mutta sinne kaappiin ne on sitte jääneet ; ) Tosin, löytyy multa myös punaista, oranssia ja sinistäkin hieman.

Ihania kevätpäiviä ja pääsiäistä <3

RH kirjoitti...

Hyi.
Löysin pastellisävyjä, joista sanottiin, että ovat oikeita rauhallisia kevään sävyjä, mutta ne olikin tarkoitettu sisustukseen. Erottuu sitten muodin mukaan mustavalkoisesti pukeutunut ihminen sisustuksesta kivasti.

.... oikeesti, onko ihmisiä, jotka vaihtaa sisustusta talossa vuodenajan muotivärien mukaan??! Maalaa seinät neljä kertaa vuodessa tai jotain?

Bamiella Josko kirjoitti...

Onhan näitäkin ihmisiä varmaan, jotka vaihtavat sisustusta usein. Kauppiaathan siitä tykkää, että ostetaan aina uutta. Meillä on ollut sama sisustus parikymmentä vuotta. Mitä joskus on vaihdettu huonekalujen paikkaa. En edes verhoja vaihda vuodenaikojen mukaan vaan silloin kun ovat pesun tarpeessa.

Meidän vuokrakämpässä ei kai saisi seiniä maalatakaan vaan ne on säilyettävä valkoisina.

Bamiella Josko kirjoitti...

Mukavaa pääsiäisaikaa sinullekin, Pia!
Kiva, kun kävit moikkaamassa minua. bamiella