keskiviikko 9. marraskuuta 2011

Täysi kuuTäysi kuu hullaannuttaa minut ja valvon yli nukkumaanmenoaikani, joka on ollutkin tämän syksyn epäterveellisen aikaisin illalla (klo 18-20). Kun menee niin aikaisin nukkumaan, unet loppuvat klo 3-4, jolloin on toisaalta hyvä aika pelata FarmVilleä tai muita Facebookin pelejä, koska ei enää ole ruuhkaa niille sivuille Suomessa.

Onpa kotoista palata kirjoittamaan tätä blogia. Uusi blogi, jota aloittelin, tuotti jos minkälaisi vaikeuksia. Tein varmaan kaikki virheet, jota voi blogin aloittaja tehdä. Ensin yritin saada sen salasanan taakse, mutten onnistunut. Blogia kävi katselemassa laskurin mukaan muutama. Ihmettelin, ettei kukaan kommentoi mitään mistään. Muutin asetuksia ja sainkin ne jo oikein ja parit kommentit sain.

Tämä blogi on julkinen. Ei tarvitse muistaa salasanoja. Kuka vain voi kommentoida, mutta toivon, että mieluummin kannustatte kuin lyötte lyttyyn minua. Sillä olen hauras ihminen, joka masentuu helposti.

1 kommentti:

Leena Kärras kirjoitti...

Niin, tämä blogimaailma on todellakin ihan oma maailmansa. Minulla on nyt kolme blogia joita pyrittelen välillä niin reippaasti että meinaa mennä jyvät väärään pussiin niin sanotusti. Eilen kadotin pitkän kirjoituksen kun se oli ollut 7 tuntia seinällä. Hieman ihmiset kummasteli kun olivat jakaneet sen ja sitten se ei toiminutkaan. Sinne meni Kateuden anatomia, mutta ehkäpä ajatuksen virrassani oli sitten jotakin uudelleen katsottavaa kun sillä lailla katosi? Näitä kommelluksia blogien kanssa käy varmasti kaikille..

Mutta mulle tuli joka tapauksessa mukava olo kun huomasin että olet kirjoittanut.. ja täysikuusta..

Olen niin kuu-hullu kun voi vaan olla. Jos en seuraa kalenteria niin saatan pyöriä koko yön ja sitten vasta huomata ettei olisi kannattanut käydä sänkyyn ollenkaan.

Kiitos kun Olet.