torstai 3. syyskuuta 2009

Kissanpennut

Kävimme eilen, keskiviikkona hakemassa löytöeläinsuojasta kaksi uroskissanpentua. Toinen sai nimekseen Täplä, koska sillä on valkoiset täplätossut. Täplä on osoittautunut rohkeaksi ja vilkkaaksi kissanpennuksi, joka on tutustunut isoon Emppu-kissaammekin eikä pelkää sitä enää.

Timi-pentu on arka ja piiloutui aluksi huoneistoomme niin hyvin, ettemme kolmeen tuntiin löytäneet sitä mistään. Vihdoin se löytyi kamarin nurkassa olevan pahvilaatikon taakse ahtautuneena.

Nyt tuli asuntoomme elämää ja Empun ikävystynyt katse on valpastunut pentujen seuraamiseen. Minä leikin Täplän kanssa koko eilisen iltapäivän. Tässä kuvassa Täplä lepää leikkisession jälkeen.Täplä nauratti meitä hyökkäämällä lattiallamme lojuvan pehmotiikerin kimppuun. Ensin se sähähti tiikerille, nosti karvansa ja häntänsä pystyyn, hyökkäsi tiikerin kasvoihin kiinni, irrotti otteensa ja hyppi sen edessä karvat pystyssä pari hyppyä häntä pystyssä pörhöllään ja hyökkäsi yhä uudelleen kiinni tiikerin kasvoihin.Timistä en ole kunnon kuvaa saanut vielä.

4 kommenttia:

Millan kirjoitti...

Voi, miten ihana :) Minkä ikäisiä ne ovat?

bamiella kirjoitti...

Tarkkaa ikää näille pennuille löytöeläinsuojan omistaja ei osannut sanoa. Mutta Täplä on syntynyt kesäkuun alkupäivinä ja Timi on syntynyt joskus vähän myöhemmin eli ne ovat noin 11-13 -viikkoisia siis noin 3 kk.

Pilviharso kirjoitti...

Tiikeri taisi olla vähän liian tylsä vastus...

Herne kirjoitti...

Jopas on pirtiä
kissa!
Niitten kanssa
aika kuluu, että
ne keksiikin
kaikenlaista
touhua,
ja on aina niin
tosissansa!