keskiviikko 17. kesäkuuta 2009

Aamut ovat vaikeita

Aamut ovat vaikeita. Vieläkö tähänkin päivään pitää nousta. Huokaan toiveeni Jumalalle: Anna rauha levottomaan sydämeeni. Anna rohkeutta kohdata tämän päivän haasteet.

Herään aikaisin ja ajattelen, tänään on hyvä päivä aloittaa maalaaminen. Voisin piirtää tai käyttää pastelliliitujani. Mutta jään tuijottamaan TV1:n aamutelevisiota, välillä katson MTV3:n uutiset ja sitten Serranojen perhe-elämää.

Niin paljon haluaisin saada tehdyksi, mutta väsähdän ennen lounasta. Vaikka innostusta on lukemiseen, opiskeluun ja kotitöihin, en saa tehdyksi juuri mitään vähää. Onneksi mieheni auttaa lakanapyykin kanssa niin, ettei minun tarvitse muuta kuin levittää pari lakanaa ja WC:n matot narulle kuivumaan. Mankeloin yhden lakanan: yli 40 vuotta vanhan perintölakanan, johon on tullut pari pientä reikää. Mietin, että se pitäisi valkaista ja pestä kuumemmassa vedessä. On päässyt harmaantumaan.

Päivä puolessa enkä ole vielä katsonut, mitä nettiyhteisössä on meneillään. Poikkeuksellista, sillä yleensä käyn tietyissä nettiyhteisöissä heti ensimmäiseksi aamulla. Mutta ehtiihän tuonne!
Lähetä kommentti