perjantai 8. toukokuuta 2009

Kesää odotellessa

Olen plaraillut Klingelin, Cellbesin ja Atelier Goldner Schnitt Oy:n postimyyntiluetteloita. Päädyin tilaamaan Klingeliltä kesävaatteita. Atelierin hinnat ovat pilvissä, niitä ei voi ajatellakaan meikäläisen tuloilla. Kotikaupunkini kaupoista isot koot häviävät heti sinne tultuaan, en koskaan ehdi apajille ajoissa. Klingelillä on hyvälaatuisia vaatteita kohtuuhintaan ja mikä tärkeintä: meikäläisen kokoa. Cellbesiltä olen saanut heikkolaatuisiakin t-paitoja ja Elloksen luetteloa en enää edes katsele, koska sieltä olen saanut jo useasti tosi huonolaatuisia vaatteita.

Jotakin on päälleen saatava kesäksi. Kesävaatteeni ovat kuluneita ja vanhoja. Tunikoita tuli tilattua useampikin. < huokaus > Niissä sitä onkin sitten makselemista pienistä tuloista. Onneksi saa tilille ja osamaksulla. . .

Mieleni mataa hitaasti. Kuinka sitä voikaan saada kokonaisen iltapäivän kulumaan yhden vaatetilauksen kanssa. No tulipa hartaasti ja harkiten valittua olemassaolevasta tarjonnasta juuri sellaiset tuotteet, joissa luulen viihtyväni. Toivottavasti Klingel ei tuota pettymystä, niin että joudun palauttamaan tuotteita. Olisipa Klingelilläkin materiaalinäytteitä tuotteistaan niin kuin Atelierilla on, niin että saisi kokeilla, miltä kangas tuntuu. Tosin pikkupalasta saa vain aavistuksen siitä, miltä vaate tuntuu päällä. Onneksi tuotteille on palautusoikeus. Semmoista ei ole pakko ostaa, josta ei pidä. Vaikka niinkin on kyllä käynyt, kun saamattomuuttani en ole saanut palautetuksi tuotetta.

Ihanaa, kun tulee kesä. Enää en pidä talvesta niin kuin nuoruudessani. Saisinpa mieheni muuttamaan kanssani jonnekin etelään talveksi. Hmmm. Taitaa meidän budjetilla jäädä haaveeksi pitää kahta asuntoa. On tyydyttävä viikon tai kahden viikon matkaan aurinkorannoille. Riittävätköhän varamme edes sellaiseen?

Nyt mie meen saunomaan. Panen silmät kiinni lauteilla ja haaveilen Etelän helteistä…
Lähetä kommentti