tiistai 17. helmikuuta 2009

Televisio-ohjelma

Tervetuloa Bubble julkisten lukijoitteni joukkoon! Toivottavasti viihdyt seurasssani, vaikka kirjoitankin aika ikävistä aiheista, kuten masennus, ahdistus ja paniikkihäiriökohtaukset mutta myös jotain valoisampaakin aina välillä.

Tänään katsoin tallentamani tv-ohjelman Hyvä kuolema, joka kertoo itsemurhaturisteista Sveitsiin. ALS-sairas mies nukutettiin kuoliaaksi. Tuli kamala olo ja ihan itketti. Tähän asti olen ollut eutanasiaa vastaan, mutta nyt ajattelen, että miksei kärsimyksiin ja kuolemaan johtavasta sairaudesta kärsivää ihmistä voisi avustaa kuolemaan, jos hän niin halluaa. Vaikka pahalta se tuntuu...

Minulla lähti ajatukset kiertämään omiin itsemurha-aikeisiini, joita oli muutama vuosi sitten. Alkoi ahdistaa enkä millään päässyt eroon tuskaisuudestani ennenkuin otin Tenoxia ja Temestan, menin nukkumaan ja nukuin pari kolme tuntia. Heräsin tuossa klo 18.30 aikaan nälkään. Niukan lounaan jälkeen en ollut syönyt mitään. Banaania ja Limpukkaleipää kalkkunaleikken kera. Kohta katsomaan uutisia ja Salattuja elämiä televisiosta.
Lähetä kommentti