perjantai 9. tammikuuta 2009

Hyvä päivä

Olipa ihana saunoa ja rentoutua lämpimässä, kosteassa saunassa. Kuunnella veden sihahtavan löylykivillä ja kuuman hönkäisyn syöksyvän kohti. Vetää keuhkoihinsa kosteaa höyryä ja tuntea, kuinka tukkoiset nenäontelot avautuvat. Pieni nuhanpoikanen varmaan kaikkosi löylyä pakoon. Saunan jälkeen en ole tarvinnut nenäliinaa.

Nyt kun alan olla taas kunnossa, niin huomenna aloitan ulkoliiikunnan. Luvassa ihan mukavaa pikkupakkasta. Jospa saisin muutaman talvisen kuvan vangittua digikameraani.

Elämä tuntuu elämisen arvoiselta, kun mieli on rentoutunut ja jaksaa suunnitella, kuinka pääsee tuleviin tavoitteisiinsa. Niin moni asia on hyvin elämässäni. Näennäisesti koko elämäni on paremmin kuin hyvin; on toimeentuloa, ystäviä, läheisiä, kohtuullista terveyttä, pystyn liikkumaan, ei ole kremppaa jaloissa tai lonkissa, jotenkuten selviän sosiaalisista tilanteistakin. Kunpa osaisin pysähtyä, kunpa osaisin olla tyytyväinen saavutuksistani, nykyisestä elämäntilanteesta, niin hirveän monesta asiasta voisin olla ihan onnellinen.

Mikähän se kuitenkin kaihertaa ja pilaa onneni, niin että väliin kovin ahdistuneena selviän tuskin minuutista toiseen. Tänään en ole ahdistanut. Tänään oli hyvä päivä.
Lähetä kommentti